Sådan anvendes GERVIN Bracelet Hook, når du selv tager dine armbånd på - Step by Step

De fleste kvinder kender til problematikken med selv at få sine armbånd på. En udfordring der har eksisteret siden vi begyndte at gå med armbånd.

Det er derfor at GERVIN Bracelet Hook er super genial. Det er slut med at være afhængig af hjælp fra andre, og det er slut med at være tvunget til at gå med det samme armbånd dag og nat, fordi man ikke selv kan skifte sine armbånd ud.

Se her Step by Step, hvor let det er - og husk nu på, at selvfølgelig skal man lige finde ud af det, men det er lige som at lære og cykle, når først man har knækket koden, er det så let som ingenting.

Du tager dit armbånd og sætter det i modsatte ende af der hvor du har låsen, fast i krogen på GERVIN Bracelet Hook. Hvis du har mere end én ring, så brug den yderste ring, det giver dig lidt større frihed når du skal hæfte låsen i armbåndet.

 

Læg så GERVIN Bracelet Hook i den håndflade, hvor du gerne vil have dit armbånd på, og sørg for at enden på krogen vender ind mod dig og armbåndet modsat, som vist her hvor GERVIN Bracelet Hook lægges i venstre håndflade. Vil du have armbåndet på det modsatte håndled, er det blot spejlvendt af det som du ser her.

 

Tag fat i armbåndet med din frie hånd og åbn låsen så den er klar til at hæfte i ringen på dit armbånd

 

Sæt låsen fast og slip låsen. Nu sidder armbåndet om håndleddet på dig og du kan fjerne GERVIN Bracelet Hook ud af ringen og fri af armbåndet.

 

Sådan!

En helt fantastisk følelse, og som vores kunder udtrykker det - at de ikke længere kan leve uden deres GERVIN Bracelet Hook. Det er så rart ikke at skulle være afhængig af andres hjælp. Og det er rart at kunne skifte sine armbånd ud, når man har lyst til at tage et andet på.

Ja, man kan forundres over at det skulle tage så lang tid at få den designet, men her er den og er tiltænkt alle de skønne kvinder der gerne vil føle sig smukke og uafhængige. 

For all women loves to feel beautiful and independent