En engel kom forbi...

Historien om hvordan GERVIN Bracelet Hook blev til

GERVIN Bracelet Hook blev ganske enkelt udviklet og designet ud af frustration. Men er det i virkeligheden ikke sådan, at rigtig mange ting gennem tiderne er blevet til.

Når man har en forretning og laver masser af smukke armbånd som kunderne elsker, bliver man fortvivlet når ens kunder udbryder, at de ikke har lyst til at erhverve sig armbånd med lås, da de ikke selv kan få dem på.

 

Det er rigtig ærgerligt. Ærgerligt for dem der gerne vil gå med armbånd og som gerne vil have friheden til at vælge de design som de kan lide. Og det er også ærgerligt for os smykkedesignere, der laver smukke armbånd, men som kunderne går udenom, da de ikke selv kan tage dem på. Det er heller ikke sjovt at forære et armbånd i gave, for at det så bliver liggende i smykkeæsken, da det er for besværligt selv at tage på. 

En engel kom forbi...

Dette måtte der findes en løsning på.

Der blev bøjet og snoet med ståltråd, og med lidt englehjælp blev en engel-lignende form, til at anbringe i håndfladen skabt, samt en lang krog med en "stopklods" midt på krogen, sådan at ringen på armbåndet ikke glider op. Dette var vores første test, og det virkede. Alt blev så meget lettere, og det gav bare så god mening, at gå i gang med at få skabt det hjælpesmykke, som vores kunder sukkede efter.

En engel blev til... 

På en sommer kom GERVIN Bracelet Hook til verden, og der blev udarbejdet 4 forskellige design, hvoraf englen var vores allerførste design. Som I nok kan regne ud, så vil vores engel altid have en helt speciel plads i vores hjerter.