GERVIN Bracelet Hook & GERVIN Charm


Pernille Gervin
CEO & Designer

Vi er en dansk designvirksomhed der laver smukke og æstetiske smykkedesign i høj kvalitet. Vores GERVIN Bracelet Hook & GERVIN Charm er lavet med en kærlig tanke for at imødekomme menneskers mangfoldighed og behov. Hvert design er gennemtænkt ned til mindste detalje og vi går ikke på kompromis med kvalitet og æstetik.

Foruden kvalitet, anvendelighed, skønhed og æstetik, tilføjer vi til vores design gennemtænkte elementer til funktionaliteten, for på den måde at give mulighed for at vores design kan bruges på flere måder.

GERVIN Bracelet Hook & GERVIN Charm er designet til kvinder i hele verden, der gerne vil være både smukke og uafhængige. Vi håber meget at vores design vil gå i arv til kvinderne i familien og dermed forblive et smukt symbol, der hylder kvinder som hviler i sig selv, og altid vil insistere på at føle sig smukke og uafhængige.

Hvordan du bliver vores nye forhandler. Information til erhvervskunder

På vores webshop sælger vi vores design i hele verden. Vi udvider ligeledes vores forhandlernetværk til at det bliver muligt at kunne forhandle vores design i det meste af verden.
Til vores forhandlere tilbyder vi muligheden for at man kan købe GERVIN Bracelet Hook og GERVIN charms i displaybokse med 16 stk. i hver boks. Der er 4 design som er både i sølv og guld farver. Hermed får man muligheden for at stille displayboksen op i butikken, og giver kunden en nem adgang til at se design og prøve funktionalitet. 

Da vores GERVIN Bracelet Hook er utrolig smukt udført, har vores kunder efterspurgt muligheden for at kunne bruge GERVIN Bracelet Hook som smykke. Derfor har vi designet selve krogen så den egner sig til at sætte et smukt vedhæng i. Vores GERVIN Charm findes med 4 forskellige vedhæng, en satinsnor og en enkelt ørekrog, der giver kunden mulighed for at bruge GERVIN Bracelet Hook som halssmykke eller en statement ørering. Vores kunder er mangfoldige, nogle køber vores GERVIN Bracelet Hook så de selv kan tage deres armbånd på. Rigtig mange af vores kunder køber GERVIN Bracelet Hook som et hjælpesmykke, altså både som hjælp til at tage armbånd på og som et smykke med en GERVIN Charm. Andre kunder der ikke bruger armbånd, ønsker udelukkende at bruge GERVIN Bracelet Hook som smykke sammen med vores GERVIN Charm. Vi synes det er skønt at kunne give vores kunder forskellige kombinationsmuligheder, og dermed skabe kunden den bedste oplevelse af at føle sig både smukke og uafhængige.

 

For priser og forhandler aftale kontakt Pernille Gervin pernillegervin@hotmail.com

COSTUMIZE din egen GERVIN Bracelet Hook

Vi kan nu tilbyde vores erhvervskunder at få custommade GERVIN Bracelet Hook med virksomhedens eget logo eller designønske. Hermed kan GERVIN Bracelet Hook være en helt unik kundegave, eller en smuk gestus at forære til jeres kunder når de køber et armbånd.

For mere info herom kontakt vores designer: pernillegervin@hotmail.com 

Custom Bracelet Hook design

GERVIN, Lemmestrupvej 22, 8300 Odder, Danmark

Pernille Gervin Tel: + 45 2234 5912 Mail: pernillegervin@hotmail.com CVR: 38694030