E-HANDELSBETINGELSER

Click here for english version

FOR FORBRUGERE PÅ WWW.PERNILLEGERVIN.COM

Gældende fra Maj 2018

Disse e-handelsbetingelser gælder for køb foretaget af forbrugere på Webshoppen, som ejes og drives af GERVIN, CVR-nr. 38694030, Lemmestrupvej 22, 8300 Odder (herefter benævnt “GERVIN”, ”vi” eller ”os”).

Vi anbefaler, at du læser e-handelsbetingelserne grundigt igennem, inden du handler på Webshoppen. Du finder nedenfor følgende punkter:

BESTILLING AF VARER

Du kan bestille online 24 timer i døgnet. Vi håndterer bestillinger i tidsrummet 8.00 - 16.00 (GMT +1). Bestillinger foretaget uden for dette tidsrum bliver håndteret den først følgende hverdag.

Når du afgiver en ordre, sender vi en straks kvittering til dig via e-mail. Bemærk, at denne kvittering ikke er en ordrebekræftelse, og at vi ikke er bundet af ordren på det tidspunkt. Endelig aftale mellem dig og GERVIN er først indgået, når vi pr. e-mail har bekræftet at være bundet af ordren.

Du er ansvarlig for, at de kundeoplysninger, du indtaster som led i et køb, er korrekte, idet vi ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

PRISER OG BETALING

Alle opgivne DKK-priser er inkl. Moms (25%). Vi forbeholder os ret til at ændre priser på hjemmesiden på øjeblikkelig virkning. Som hovedregel vil priser dog blive justeret per 1. februar. Den gældende pris er den, som på tidspunktet for bestillingen er angivet på hjemmesiden ud for en pågældende vare.

Forsendelsesomkostninger ved levering i Danmark er inkluderet i prisen. For levering udenfor Danmark henvises til vores andre sites.

Vi accepterer de kreditkort, der vises nederst i Webshoppen. Ved betaling med kreditkort sker betaling samtidigt med fremsendelse af din faktura.

Vi behandler dine kreditkortoplysninger fortroligt, og vi opbevarer ikke dine kreditkortoplysninger. Dine kreditkortoplysninger indtastes direkte i en betalingstjeneste, og vi har derfor ikke kendskab til dine kreditkortoplysninger. Ovenstående er af hensyn til din sikkerhed. Webshoppen opbevarer alene de data, der er nødvendige for at kunne trække det aftalte købsbeløb fra din konto, når varen forsendes til dig.

Alle betalinger med kreditkort valideres. GERVIN forbeholder sig retten til at tilbageholde en ordre, hvis der er mistanke og bedrageri, hvidvask eller lignende. Købesummen kan udelukkende refunderes til det kreditkort, som blev brugt ved det oprindelige køb.

Vi krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Security Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med DIBS, som varetager betalinger for køb foretaget på PERNILLEGERVIN.COM Bemærk også, at siden, hvor du giver dine kortoplysninger, ser anderledes ud end resten af vores hjemmeside. Dette skyldes krav fra DIBS om at siden skal være sikker og oplysningerne krypterede.

LEVERING

Såfremt dit køb medfører levering til et andet EU-land end Danmark, gælder reglerne om varernes fri bevægelighed, hvilket betyder, at du skal betale dansk moms, men ikke eventuelle lokale toldafgifter.

Alle ordrer leveres med PostDanmark, GLS, FEDEX eller DHL. Det faktiske leveringstidspunkt afhænger af den valgte speditør/leveringsform. Du kan forvente at modtage din bestilling inden for 4-10 arbejdsdage, når vi har varen på lager. Da vi ikke kan garantere lokale udbringningsforhold, kan vi ikke med sikkerhed angive, hvornår varen leveres på kundens/modtagers adresse

Indeholder den enkelte ordre flere varer, fremsender vi først ordren, når alle varer er klar til levering.

Venligst bemærk at vi ikke kan levere til Postboks adresser.

FORTRYDELSESRET

Du har ret til at fortryde købet inden for 14 dage fra modtagelsen af varen. Fortrydelsesretten kan udøves uden at angive nogen bestemt grund ved at sende en meddelelse til os herom via almindeligt brev, fax eller e-mail. Du kan vælge at bruge den standard fortrydelsesformular, som findes i bunden af dette dokument, hvilket dog ikke er et krav.

BEMÆRK: Du kan ikke udøve fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at afhente den ved transportøren.

Send venligst meddelelsen om fortrydelse til følgende adresse:

GERVIN 
Lemmestrupvej 22
8300 Odder
Denmark

Eller

E-MAIL: pernillegervin@hotmail.com

Vi henstiller til, at du altid anfører dit ordrenummer i meddelelsen om fortrydelse for at undgå fejl og forsinkelser.

BEMÆRK:
Fortrydelsesretten gælder ikke for varer, som er blevet tilpasset dine personlige specifikationer.

Hvis du sender en meddelelse om fortrydelse af købet, skal du returnere varen til os på samme adresse uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du gav meddelelse om, at du ville fortryde købet. Vi kan kræve dokumentation for, at varen er afsendt inden fristens udløb.

Hvis varen sendes, skal den være pakket forsvarligt, og du bedes venligst vedlægge en kopi af meddelelsen om fortrydelse og/eller angive ordrenummeret på pakken.

Vi henstiller til at internationale køb returneres via PostDanmark, GLS, FEDEX eller DHL for at sikre, at varerne forsendes sikkert og er forsikret under transporten. Du kan dog også vælge en anden sikker forsendelsesmåde. Du betaler selv for returfragten.

BEMÆRK:
Du er ansvarlig for eventuelle skader, som kan opstå under transporten. Bemærk også, at du selv skal bære omkostningerne forbundet med returnering af varen, medmindre vi har leveret varen til dig ved en fejl, eller hvis varen ved modtagelsen har været beskadiget eller defekt. Vi har ikke mulighed for på forhånd at angive prisen for returforsendelsen, da dette bl.a. afhænger af varens vægt og valg af transportør mv.

Returnerede varer bør være i god og ubeskadiget stand. Hvis returnerede varer viser tegn på skade eller brug, udover hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, hæfter du for forringelse af varens værdi. Vi anslår en eventuel værdi ud fra en konkret vurdering af den returnerede vare med udgangspunkt i følgende vejledende retningslinjer for værdiforringelse:

Ingen tegn på brug og varen er i original emballage:
0 %.

Mindre tegn på brug af varen og/eller original indpakning:
Ca. 25 %.

Synlige tegn på brug af varen og/eller manglende/beskadiget original indpakning:
Ca. 50 %.

Synlige skader på varen, som fx ridser eller ikke fjernbare pletter:
Ca. 100 %.

Betaling for varen bliver tilbageført snarest muligt og under alle omstændigheder senest 14 dage efter vores modtagelse af din meddelelse om fortrydelse. Vi forbeholder os dog retten til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen/varerne retur til inspektion, eller indtil du har fremlagt dokumentation for, at varen er returneret, alt efter hvilket tidspunkt der er tidligst.

Hvis du ophæver købet i overensstemmelse med disse e-handelsbetingelser, refunderer vi købsprisen fratrukket eventuel værdiforringelse. Medmindre du har givet os instruks om andet, vil vi foretage tilbagebetalingen under anvendelse af samme betalingsmiddel, som du benyttede til at foretage den oprindelige transaktion.

BEMÆRK:
Dit krav på tilbagebetaling omfatter ikke eventuelle gebyrer for brug af kreditkort eller andre betalingsmidler, som vi har betalt til indløser.

Hvis du ønsker mere information vedrørende din 14-dages fortrydelsesret, kan du besøge Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside: http://www.kfst.dk/Forbrugerforhold.

REKLAMATION OG KLAGER

Vi lever af glade og tilfredse kunder. Vi opfordrer dig derfor til at kontakte os, hvis du måtte opleve problemer med dine købte varer.

I tillæg til fortrydelsesretten gælder dine almindelige rettigheder i købeloven vedrørende mangelfulde varer, forsinkede varer eller varer som ikke svarer til beskrivelsen. Du har således 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at såfremt det leverede produkt er mangelfuldt kan du:

Kræve afhjælpning

Kræve omlevering

Kræve et forholdsmæssigt afslag I købesummen eller

Ophæve købsaftalen med mindre manglen er uvæsentlig

Ovenstående forudsætter naturligvis, at dit krav er berettiget og at manglen ikke skyldes fejlagtig behandling eller anvendelse eller anden beskadigelse af varen.

Du skal give GERVIN meddelelse om mangelfulde varer inden rimelig tid, efter du har eller burde have opdaget manglen. Meddelelse givet inden to måneder, efter du har eller burde have opdaget manglen, er altid inden rimelig tid.

Hvis du ønsker at udøve din reklamationsret, eller hvis du i øvrigt ønsker at klage over dit køb, kan du skrive en e-mail til os på følgende adresse:

GERVIN 
Lemmestrupvej 22
8300 Odder
Denmark

Eller

E-MAIL: pernillegervin@hotmail.com

Ved returnering af købte produkter bedes du vedlægge en kopi af din faktura samt en beskrivelse af hvad klagen/manglen vedrører.

Du kan også altid klage til Forbrugerklagenævnet via dette link:

https://ec.europa.eu/consumers/odr/

LOVVALG

Disse e-handelsbetingelser, og enhver købsaftale vedrørende køb af varer fra os, er underlagt dansk ret, undtaget danske lovvalgsregler og CISG.

FORBEHOLD

Vi tager forbehold for tastefejl, udsolgte varer og force majeure, herunder leveringssvigt fra vores leverandører. Endvidere kan GERVIN ikke garantere, at Webshoppen altid er 100 % opdateret. GERVIN kan til en hver tid ensidigt ændre indholdet af Webshoppen PERNILLEGERVIN.COM

GERVIN kan ikke garantere, at farver og kvaliteter gengives 100 % korrekt i Webshoppen. Gengivelsen afhænger af computerens farveindstillinger samt den anvendte skærm. Endvidere vil naturprodukter som ædelstene variere i farve og glans. Mindre farve- og glansafvigelser betragtes derfor ikke for at være en mangel i købelovens forstand.

GERVIN forsøger altid at give korrekt og fyldestgørende information i Webshoppen. På trods heraf kan der forekomme fejl. Hvis du ved en fejl er blevet opkrævet et forkert beløb, har du mulighed for at afgive en ny ordre med den korrekte prisangivelse eller annullere købet. GERVIN forbeholder sig dog retten til altid at annullere køb inden afsendelse af din vare, såfremt vi finder, at købet er baseret på fejlbehæftet information, herunder forkert prisangivelse. I disse tilfælde får du besked pr. e-mail. Såfremt vi ikke kan kontakte dig, vil din ordre blive annulleret automatisk.