Gaven til hende

Gaven til hende, er den helt personlige gave, hvor der er en kærlig tanke bag...

Gaven til hende

Nemt

Nu kan du helt selv tage dine armbånd på

Unikke

Et helt nyt og genialt design

Fremstillet

Høj kvalitet med tanke for bæredygtighed

Udpluk af kollektion

GERVIN Bracelet Hook & GERVIN Charm

Mangler du inspiration til den rigtige gaveidé til hende, så har vi her vores bedste bud.
GERVIN Bracelet Hook & GERVIN Charm er gaven til kvinden der elsker at gå med smykker og fortjener det bedste.
GERVIN Bracelet Hook er et helt nyt og genialt dansk design, det perfekte bud på smykket til hende. Ikke nok med at det er en personlig gave til hende du holder af. Det er også gaven der både er et smykke, og en hjælp, som hun kan anvende til selv at tage sine armbånd på. Denne gaveidé er med sit smukke design, lavet med tanke for, at kvinder både vil føle sig smukke og uafhængige. Vores ønske er desuden at GERVIN Bracelet Hook kan gå i arv i familien og dermed viderebringe historien om kvinder, der gennem tiderne måtte bede om hjælp til at få sine armbånd på, til i dag hvor kvinder tager kontrollen over eget liv og bestemmer selv hvornår hun vil være smuk og uafhængig.

GERVIN Charm ...

GERVIN Charm giver mulighed for at man kan bruge GERVIN Bracelet Hook som smykke. Enten som en virkelig elegant ørering der skiller sig ud og giver looket en smule kant. Eller man kan bruge GERVIN Bracelet Hook som et betagende og iøjnefaldende vedhæng om halsen. GERVIN Bracelet Hook er unikt dansk design, der er utrolig smukt udført og vil pryde blandt dine smykker.

Gaven...

Så ønsker du at finde en unik gave til hende du holder af? Hende der fortjener alt det bedste? For mange kan det være lidt af en udfordring, når man gerne vil give en gave til en der har en speciel betydning i ens liv. Smykker er udtryk for kærlighed og gives for at forkæle, lykønske, eller af taknemmelighed til den man holder af – det kan være uanset om det er en fødselsdagsgave, værtindegave, barselsgave, julegave, Valentines gave eller bare fordi hun fortjener en kærlig tanke, eller måske i anledningen af en milepæl i hendes liv. De fleste smykker der bliver givet, er ofte tænkt som en personlig gave til hende man holder af. Et smykke der efterlader smukke minder.

Smykker med histori...

Hvert af vores GERVIN Bracelet Hook design har hver sin historie, som designeren har haft i tankerne, da designet er blevet lavet. Vores GERVIN Charm har ligeledes hver sin betydning. Du sammensætter selv det look du tænker vil være den mest perfekte gave til hende. Gaven til hende, er den personlige gave man ønsker at give, uanset om det er til en kæreste, datter, mor, veninde, kone, kollega, nabo eller værtindegaven.

Vi er sikre på at GERVIN Bracelet Hook & GERVIN Charm med sit helt særlige design og funktion, vil bibringe glæde og skønhed nu og mange år frem i tiden

VORES INSPIRATION TIL DIG. I øjeblikket er vores egen favorit GERVIN Bracelet Hook, Leaf sat sammen med GERVIN Charm, Freshwater Pearl. Smukt, tidløst og elegant.