Tilmeld Nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve vil indeholde forskellige temaer, fif og budskaber:
• Specialtilbud og kampagner
• Rabatkoder udelukkende forbeholdt dig
• Fif til smykkepleje
• Opløftende og kærlige tanker der styrker din selvfølelse
• Inspiration til hvordan du kan bruge dine smykker og sætte dem sammen
• Et kig ind i vores smykkeunivers der byder på historier fra vores rejser
• Fortællinger og interviews med de mennesker vi inspireres af
• Små DIY smykketips, og inspiration til hvordan dine familiesmykker kan genanvendes og bringe ny glæde


Tilmeld

* indicates required
/ ( mm / dd )

Udpluk af kollektionVi glæder os over at du vil være en del af vores univers.
Med vores nyhedsbreve ønsker vi at indvie dig i vores smykkeunivers og dele med dig de nyeste design og smykketendenser vi ser. Ligesom du vil være den første der bliver oplyst om vores tilbudskampagner, og du vil ind i mellem modtage specialtilbud med rabatkoder som kun gælder for dig.
Vores nyhedsbreve vil desuden indeholde en masse inspiration til hvordan, du kan sætte dine smykker sammen, der vil være små fif til hvordan du plejer og passer på dine smykker, samt opløftende tanker som har til formål at styrke din selvfølelse og stolthed ved at være præcis den du er. Med vores smykkeunivers ønsker vi nemlig at hylde dig og din skønhed. Vi vil huske dig på, at du skal nyde livet, gerne tilsat BLING, fest og farver. Fordi skønhed ikke er en bestemt måde at se ud på, men en indre følelse.


Tilmeld

* indicates required
/ ( mm / dd )

Med vores bestræbelser på at gøre vores virksomhed spændende og vedkommende for dig, håber vi, at du vil finde vores nyhedsbreve brugbare. Der vil til tider forekomme pauser i udsendingen af vores nyhedsbreve, da vi i nogle perioder har vi super travlt og har fokus på at indsamle masser af nyt inspirerende indhold til dig.
Du er altid meget velkommen til at skrive til os hvis du har spørgsmål, eller ønsker til emner og indhold i vores nyhedsbreve, til pernillegervin@hotmail.com

De kærligste hilsner
Pernille Gervin